Inloggen verplicht

Sinds 17 februari 2022 kunnen mensen die geen account hebben op onze website ook geen ondertitels meer downloaden. Dit doen we enkel en alleen omwille van veiligheidsredenen. Er zijn blijkbaar personen en (of) malafide organisaties die ondertitels proberen te manipuleren zodat de website volledig uit de ether gaat met gevolg dat de website niet meer bereikbaar is, ook de statistieken van onze website kloppen niet meer door deze malafide praktijken. Zo houden we zelf ook de website beter in het oog, wie wat download.

Iedereen kan nog steeds gratis ondertitels downloaden, het enige wat wij vragen is om te registreren of in te loggen. Een account (registratie) aanmaken is natuurlijk volledig gratis en zonder verplichtingen van aankopen of dergelijke. Hiernaast kan u de inloggegevens ingeven ofwel gaat u naar de inlog -en registratiepagina.

Gebruikers die niet meer op de website kunnen en die het volgend dialoog krijgen: "Er is iets fout met uw account, gelieve de beheerder te contacteren.", gelieve de beheerder te contacteren.

We hebben inloggen via sociale media uitgeschakeld omdat er heel wat problemen mee zijn, men kan enkel nog handmatig registreren met e-mail adres en gebruikersnaam.

Bij problemen met registreren of dergelijke kan u de webmaster contacteren op de volgende pagina.